Centrum Pomocy/Pracownicy i role (RBAC)/Zarządzanie zespołem, zmiana ról i dezaktywacja kont
Wróć do Pracownicy i role (RBAC)

Zarządzanie zespołem, zmiana ról i dezaktywacja kont

Jak modyfikować uprawnienia pracowników oraz bezpiecznie blokować dostęp po zakończeniu współpracy.

Aktualizacja: 15 września 2026Czas czytania: ok. 3 min100% zgodne z panelem

Elastyczne zarządzanie załogą obiektu

W dowolnym momencie możesz zmienić przypisaną pracownikowi rolę lub dezaktywować jego konto. Po dezaktywacji użytkownik traci natychmiast możliwość zalogowania się do systemu.

Czy ten artykuł był dla Ciebie pomocny?

Twoja opinia pomaga nam stale udoskonalać bazę wiedzy i instrukcje platformy.